Denní menu

   20. 5. 2019 – 26. 5. 2019

Úterý

Polévky

  • Čočková polévka s opečenou uzeninou (0,33l)
  • Silný hovězí vývar s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi (0,33l)

Hlavní jídla

  • Hanger steak – grilovaný a filírovaný steak z vyzrálého telecího masa, tymiánová omáčka, domácí americký brambor, česnekový dip, salátek s dresinkem vinaigrette (170g)
  • Hovězí guláš s červenou cibulkou, houskový knedlík (150g)
  • Vepřové výpečky z krkovice, červené zelí, bramborový a houskový knedlík (160g)
  • Kuřecí nudličky kung-pao s oříšky a pórkem, dušená jasmínová rýže (150g)
  • Smažené rybí file z mořské štiky, máslová bramborová kaše, okurkový salát (200g)
  • Zeleninový salát s grilovaným a filírovaným kuřecím steakem, balkánským sýrem a černými olivami ( kuřecí prsíčko 170g, čerstvá zelenina a bylinky s dresinkem Vinaigrette, toast ) (300g)
  • Kouřem provoněná filírovaná vepřová panenka v úpravě sous vide, se salátkem z čerstvé zeleniny s vinaigrette dresinkem, bylinkový dip, bylinková bagetka (150g)
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (180 g)

Deserty

  • Palačinka s nugátem, vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou (150g)
  • Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou (150 g)
  • Čokoládový banánový dort se smetanou a domácí šlehačkou (150g)
  • Dort Sacher se šlehačkou (150g)

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • okurkový salát

Přejeme Vám dobrou chuť, děkujeme za Vaší návštěvu a projevenou přízeň.
Seznam alergenu je k dispozici u personálu

Start typing and press Enter to search