Denní menu

   24. 2. 2020 – 1. 3. 2020

Pondělí

Polévky

  • Kapustová polévka s restovanou slaninou
  • Hovězí vývar s kořenovou zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

Hlavní jídla

  • Hanger steak – grilovaný a filírovaný steak z vyzrálého telecího masa, rozmarýnová omáčka, domácí americký brambor, česnekový dip, salátek s Vinaigrette (160g)
  • Španělský hovězí ptáček, dušená jasmínová rýže (150g)
  • Smažený vepřový kotlet s domácím bramborovým salátem (160g)
  • Pikantní nudličky z vepřové panenky restované se zeleninou, smažené steakové hranolky (150g)
  • Grilovaný kuřecí prsní steak s pečenou cuketou v čerstvých bylinkách, šťouchaný brambor s jarní cibulkou (170g)
  • Zeleninový salát s grilovaným italským zauzeným sýrem Provola ( variace trhaných salátů s čerstvou zeleninou a brusinkami, celozrnný toast ) (300g)
  • Kouřem provoněná filírovaná vepřová panenka v úpravě sous vide, se salátkem z čerstvé zeleniny s vinaigrette dresinkem, bylinkový dip, bylinková bagetka (150g)
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (160 g)
  • Uzený filet z lososa se zeleninovým salátkem s dresinkem Vinaigrette ( z chlazené ryby ) (140g)

Deserty

  • Čokoládový fondant s malinovou salsou a šlehačkou
  • Palačinka s nugátem, vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou (150g)
  • Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou (150 g)

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Přejeme Vám dobrou chuť, děkujeme za Vaší návštěvu a projevenou přízeň.
Seznam alergenu je k dispozici u personálu

Start typing and press Enter to search