Denní menu

   15. 7. 2019 – 21. 7. 2019

Neděle

Polévky

  • Špenátový krém s bylinkovými krutony (0,33l)
  • Silný hovězí vývar s kořenovou zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky (0,33l)

Hlavní jídla

  • Hanger steak – grilovaný a filírovaný steak z vyzrálého telecího masa, steakové hranolky, domácí tatarská omáčka, salátek s dresinkem vinaigrette (170g)
  • Libový vepřový bok v Texas medovém barbecue, domácí americký brambor, česnekový dip (250g)
  • Pečená drůbeží jarní roláda se šunkou a sýrem, máslová bramborová kaše, okurkové tzatziki (170g)
  • Grilované krůtí medailonky s bylinkovým přelivem, dušená jasmínová rýže (160g)
  • Grilovaný steak z filetu tuňáka žlutoploutvého, grilovaná zelenina (160g)
  • Salát z čerstvé zeleniny s grilovaným kuřecím steakem, bylinkový dip, celozrnný toast ( variace listových salátů, čerstvé zeleniny a bylinek s dresinkem Vinaigrette ) (300g)
  • Francouzská kachní prsa v úpravě sous-vide se salátkem z čerstvé zeleniny, bylinkový dip, bylinkový celozrnný toast (120g)
  • Kouřem provoněná filírovaná vepřová panenka v úpravě sous vide, se salátkem z čerstvé zeleniny s vinaigrette dresinkem, bylinkový dip, bylinková bagetka (150g)
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (180 g)
  • Uzený filet z lososa se zeleninovým salátkem s dresinkem Vinaigrette ( z chlazené ryby ) (140g)

Deserty

  • Palačinka s nugátem, vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou (150g)
  • Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou (150 g)
  • Schwarzwaldský dort se šlahačkou (150g)
  • Dort Sacher se šlehačkou (150g)

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • okurkový salát

Přejeme Vám dobrou chuť, děkujeme za Vaší návštěvu a projevenou přízeň.
Seznam alergenu je k dispozici u personálu

Start typing and press Enter to search