Jídelní lístek

Předkrmy, chuťovky

  • Hovězí tatarák podávaný s topinkami a česnekem ( na Vaše přání namíchaný ) (150 g)
  • Tlačenka s červenou cibulkou a octem, chléb (150 g)
  • Nakládaný hermelín s feferony a česnekem, chléb (120 g)
  • Pražené blanšírované mandle (80 g)
  • Domácí smažené bramborové spirály s česnekovým dipem (150 g)

Z naší udírny

  • Teplý domácí uzený bok s křenem. hořčicí a chlebem (150 g)
  • Uzený filet z norského lososa, salát z čerstvé zeleniny a bylinek dochucený dresinkem vinaigrette (150 g)

Polévky

  • Staročeský oukrop ( česnečka se šťouchaným bramborem) s domácím uzeným masem a chlebovými krutony (0,33 l)
  • Silný hovězí vývar s kořenovou zeleninou a játrovými knedlíčky (0,33 l)
  • Polévka dle denní nabídky (0,33 l)

Bezmasá jídla

  • Gratinované pečené bylinkové brambory se smetanou a chedarem (250 g)
  • Smetanové papardelle s hříbky a parmezánem (300 g)
  • Smažený sýr ( eidam, hermelín ) (130 g)

Těstoviny

  • Pappardelle s restovanou vepřovou panenkou ( sušená rajčata, bílé víno, čerstvé bylinky, parmezán, rukolový salátek ) (330 g)
  • Smetanové papardelle s hříbky a parmezánem (300 g)

Zeleninové saláty

  • S grilovaným kozím sýrem, medem a vlašskými ořechy ( … listové saláty, sušená rajčata ) (330 g)
  • Caesar s kuřecím masem, praženou anglickou slaninou, dresinkem, parmezánem a bylinkovým toastem (330 g)
  • Řecký s černými olivami a oregánem (300 g)
  • Šopský salát s balkánským sýrem (300 g)

Masové fláky 300g / 500g na grilu

podávané se zeleninovou oblohou, hořčicí a křenem

  • Kuřecí/krůtí dvoustovka (200 g)
  • Vepřová třístovka (marinované karé nebo krkovička) (300 g)
  • Vepřové pětikilo (marinované karé nebo krkovička) (500 g)
  • Kuřecí/krůtí třístovka (marinovaná prsa) (300 g)
  • Krůtí pětikilo (marinovaná prsa) (500 g)
  • Hovězí třístovka (marinovaná býčí roštěná) (300 g)
  • Hovězí pětikilo (marinovaná býčí roštěná) (500 g)

Ke všem flákům a grilovaným masům doporučujeme naše omáčky
(pikantní sýrová, pepřová, hříbková, dijonská, rozmarýnová) – 45,-

Grilovaná, smažená a restovaná masa

  • Burger z hovězí roštěné (s anglickou slaninou, chedarem, karamelizovanou cibulkou, salátem a rajčaty ), steakové hranolky (250 g)
  • Burger s grilovaným kuřecím prsíčkem, steakové hranolky ( s anglickou slaninou, chedarem, karamelizovanou cibulkou, salátem a rajčaty ) (170 g)
  • Grilovaná vepřová panenka plněná sýrem chedar a sušenými rajčaty (200 g)
  • Pappardelle s restovanou vepřovou panenkou ( sušená rajčata, bílé víno, čerstvé bylinky, parmezán, rukolový salátek ) (330 g)
  • Grilované medajlonky z vepřové panenky se smetanovou hříbkovou omáčkou (200 g)
  • Pikantní Thaiské kuřecí nudličky restované s čerstvou zeleninou, česnekem a bambusovými výhonky (200 g)
  • Smažené řízečky (kuřecí nebo vepřové ) (200 g)

Speciální nabídka

  • Kouřem provoněná filírovaná vepřová panenka v úpravě sous vide, se salátkem z čerstvé zeleniny, bylinkový dip, bylinková bagetka (150 g)
  • Zprudka opečené plátky hovězí roštěné s rozmarýnovou omáčkou a zeleným pepřem (doporučujeme se šťouchaným bylinkovým bramborem) (180 g)
  • Grilovaná vepřová panenka v úpravě sous-vide, omáčka s restovanými liškami a smetanou (doporučujeme se šťouchaným bylinkovým bramborem, jasmínovou rýží) (200 g)
  • Gratinované kuřecí prsíčko capresse ( rajčata, mozzarella, smetana ) doporučujeme s pečeným bylinkovým bramborem (200 g)
  • Zeleninový salát se smaženými kuřecími prsíčky v cornflakes ( variace listových salátů, čerstvé zeleniny a bylinek, bylinkový dip) (300 g)
  • Grilovaný steak z filetu norského lososa (z čerstvé chlazené ryby) studená pažitkovo koprová omáčka se smetanou (doporučujeme s pečeným bylinkovým bramborem, grilovanou zeleninou) (170 g)

Dezerty, moučníky

  • Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou (150 g)
  • Dort Sacher se šlehačkou (150g)
  • Zmrzliny : Švestková s mákem, černá třešeň, pistáciová, jahodová, vanilková, čokoládová, šmoula (1 kpc/ 70g)
  • Sorbety: hruškový, citrónový (1 kpc/ 70g)

Přílohy, omáčky

  • Máslové petrželové brambory
  • Brambor šťouchaný s jarní cibulkou a smetanou
  • Pečené bylinkové brambory (plátky)
  • Sedlácké brambory restované na slanině a cibulce
  • Domácí americké brambory
  • Farmářské steakové hranolky
  • Smažené bramborové krokety
  • Dušená jasmínová rýže (200 g)
  • Grilovaná zelenina ( na olivovém oleji čerstvá cuketa, kapie, cibulka, celer, karotka )
  • Fazolové lusky restované se slaninou, cibulkou a česnekem (200 g)
  • Domácí omáčky k masům a flákům (smetanová pepřová, hříbková, rozmarýnová s tymiánem) (150 g)
  • Domácí tatarská omáčka (100 g)
  • Kečup, hořčice, křen (100 g)
  • Rozpečená bylinková bagetka (1 ks)
  • Topinka s česnekem (1 ks)
  • Chléb – krajíc (100 g)

Start typing and press Enter to search