Týdenní menu

  29. 11 – 5. 12. 2021

Pondělí

Polévky

Hlavní jídla

  • Dále Vám nabízíme výběr, ze stálého jídelního lístku ..

Deserty

  • Smetanovo-čokoládový dort se šlehanou smetanou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehanou smetanou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Úterý

Polévky

  • Silný vývar z hovězích žeber, hovězích morkových kostí a zeleniny s na másle restovanou kořenovou zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky
  • Červená zelná polévka s restovanou klobásou a zakysanou smetanou

Hlavní jídla

  • Hanger steak – grilovaný a filírovaný steak z vyzrálého telecího masa, rozmarýnová omáčka, domácí americký brambor, salátek s vinaigrette (160 g)
  • Rajská hovězí pečeně, vařená těstovina nebo žemlový knedlík (150 g)
  • Vepřový plátek připravený na žampiónech, dušená jasmínová rýže (160 g)
  • Gyros z grilovaného, marinovaného masa ( vepřové a kuřecí ), na zelném salátu s červenou cibulkou, bylinkovo-česnekový dip, steakové hranolky (170 g)
  • Grilovaná kuřecí roládka s listovým špenátem se smetanovým přelivem s gorgonzolou, šťouchaný brambor s jarní cibulkou (160 g)
  • Grilovaný steak z filetu lososa se smetanovým koprovým dipem, restované brambory s pečenou zeleninou ( kapie, mrkev, cuketa, celer, cibule ) (160 g)
  • Salát Caesar s grilovaným kuřecím masem, grilovanou slaninou a naším Caesar dresinkem, celozrnný toast s bylinkovým pestem (250 g)
  • Uzený filet atlantského lososa s mátovo-hráškovým pyré ( za studena z cukrového hrášku a lístku čerstvé máty ) (160 g)
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (160g)
  • Filírovaná, v naší udírně kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny a bylinek s dresinkem vinaigrette, smetanový bylinkový dip, bylinkový celozrnný toast (250 g)
  • Dále Vám nabízíme výběr, ze stálého jídelního lístku ..

Deserty

  • Smetanovo-čokoládový dort se šlehanou smetanou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehanou smetanou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Středa

Polévky

Hlavní jídla

  • Dále Vám nabízíme výběr, ze stálého jídelního lístku ..

Deserty

  • Smetanovo-čokoládový dort se šlehanou smetanou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehanou smetanou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Čtvrtek

Polévky

Hlavní jídla

  • Dále Vám nabízíme výběr, ze stálého jídelního lístku ..

Deserty

  • Smetanovo-čokoládový dort se šlehanou smetanou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehanou smetanou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Pátek

Polévky

Hlavní jídla

  • Dále Vám nabízíme výběr, ze stálého jídelního lístku ..

Deserty

  • Smetanovo-čokoládový dort se šlehanou smetanou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehanou smetanou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Sobota

Polévky

Hlavní jídla

  • Uzený filet atlantského lososa s mátovo-hráškovým pyré ( za studena z cukrového hrášku a lístku čerstvé máty ) (160 g)
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (160g)
  • Filírovaná, v naší udírně kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny a bylinek s dresinkem vinaigrette, smetanový bylinkový dip, bylinkový celozrnný toast (250 g)
  • Dále Vám nabízíme výběr, ze stálého jídelního lístku ..

Deserty

  • Smetanovo-čokoládový dort se šlehanou smetanou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehanou smetanou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Neděle

Polévky

Hlavní jídla

  • Uzený filet atlantského lososa s mátovo-hráškovým pyré ( za studena z cukrového hrášku a lístku čerstvé máty ) (160 g)
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (160g)
  • Filírovaná, v naší udírně kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny a bylinek s dresinkem vinaigrette, smetanový bylinkový dip, bylinkový celozrnný toast (250 g)
  • Dále Vám nabízíme výběr, ze stálého jídelního lístku ..

Deserty

  • Smetanovo-čokoládový dort se šlehanou smetanou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehanou smetanou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Přejeme Vám dobrou chuť, děkujeme za Vaší návštěvu a projevenou přízeň.
Seznam alergenu je k dispozici u personálu

Start typing and press Enter to search