Týdenní menu

   3. 8. 2020 – 9. 8. 2020

Pondělí

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Úterý

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Středa

Polévky

  • Dýňový krém s krutóny a bazalkovým pestem
  • Silný vývar z hovězích žeber a morkových kostí s kořenovou zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky
  • ………………………………………………………………………………………………………………….
  • Čerstvě vyuzené kachní prso, filírované na trhaný zeleninový salát s dresinkem vinaigrette a troškou křenu, celozrnný toast (120 g)

Hlavní jídla

  • Hanger steak – grilovaný a filírovaný steak z vyzrálého telecího masa s rozmarýnovou omáčkou a domácím americkým bramborem, česnekový dip, salátek s dresinkem vinaigrette (160g)
  • Hovězí pečeně v rajské omáčce zahuštěné perníkem, domácí žemlový knedlík (150 g)
  • Smažené řízečky z vepřové panenky s vídeňským bramborovým salátem (160 g)
  • Pečená zauzená vepřová krkovička se sázeným vejcem a čočkou na kyselo, smažená cibulka (160 g)
  • Thajské kuřecí nudličky restované s čerstvou zeleninou, dušená jasmínová rýže (150 g)
  • Restované bramborové noky se sýrem ricotta a čerstvými bylinkami, s čerstvým baby špenátem a grilovanými kousky lososa (300 g)
  • Salát Caesar s grilovaný kuřecím masem, praženou slaninkou, parmezánem a bazalkovým toastem (160g)
  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Losos Gravlax – v čerstvém kopru marinovaný rudý aljašský losos Nerka s jemným šlehaným bylinkovým máslem a celozrnným toastem s bazalkovým pestem (120g)
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Čtvrtek

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Pátek

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Sobota

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Neděle

Polévky

  • Silný vývar z hovězích žeber a morkových kostí s kořenovou zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky
  • ………………………………………………………………………………………………………………….
  • Čerstvě vyuzené kachní prso, filírované na trhaný zeleninový salát s dresinkem vinaigrette a troškou křenu, celozrnný toast (120 g)

Hlavní jídla

  • Hanger steak – grilovaný a filírovaný steak z vyzrálého telecího masa s rozmarýnovou omáčkou a domácím americkým bramborem, česnekový dip, salátek s dresinkem vinaigrette (160g)
  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Losos Gravlax – v čerstvém kopru marinovaný rudý aljašský losos Nerka s jemným šlehaným bylinkovým máslem a celozrnným toastem s bazalkovým pestem (120g)
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150g)

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Přejeme Vám dobrou chuť, děkujeme za Vaší návštěvu a projevenou přízeň.
Seznam alergenu je k dispozici u personálu

Start typing and press Enter to search