Týdenní menu

   6. 7. 2020 – 12. 7. 2020

Pondělí

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Losos Gravlax – v čerstvém kopru marinovaný rudý aljašský losos Nerka s jemným šlehaným bylinkovým máslem a celozrnným toastem s bazalkovým pestem (120g)
  • Uzená vepřová krkovička s hořčicí a smetanovým křenem, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (160 g)
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150 g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Úterý

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Losos Gravlax – v čerstvém kopru marinovaný rudý aljašský losos Nerka s jemným šlehaným bylinkovým máslem a celozrnným toastem s bazalkovým pestem (120g)
  • Uzená vepřová krkovička s hořčicí a smetanovým křenem, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu ) (160 g)
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150 g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Středa

Polévky

  • Bílá zelná polévka s restovanou uzeninou
  • Silný vývar z hovězích žeber a morkových kostí s kořenovou zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

Hlavní jídla

  • Hanger steak – grilovaný a filírovaný steak z vyzrálého telecího masa s rozmarýnovou omáčkou, domácím americkým bramborem, smetanovým česnekovým dipem a zeleninovým salátkem s dresinkem vinaigrette (180g)
  • Grilovaný steak z vepřového karé se smetanovou sýrovou omáčkou s papričkami jalapeňo, dušená jasmínová rýže (200 g)
  • Plněné bramborové knedlíky uzeným vepřovým masem, dušené červené zelí, smažená cibulka (300 g)
  • Pečená jarní sekaná se šťouchaným bramborem s cibulkou, okurkový salát (160 g)
  • Špagety Carbonara s italskou pancettou, smetanou a parmezánem (300 g)
  • Salát Caesar s grilovaným a filírovaným kuřecím prsíčkem, celozrnný toast (trhaný ledový salát s naším dresinkem, pražená slaninka, parmezán) (300 g)
  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Losos Gravlax – v čerstvém kopru marinovaný rudý aljašský losos Nerka s jemným šlehaným bylinkovým máslem a celozrnným toastem s bazalkovým pestem (120g)
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150 g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Čtvrtek

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150 g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Pátek

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Losos Gravlax – v čerstvém kopru marinovaný rudý aljašský losos Nerka s jemným šlehaným bylinkovým máslem a celozrnným toastem s bazalkovým pestem (120g)
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150 g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
  • Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou (150 g)

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Sobota

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Losos Gravlax – v čerstvém kopru marinovaný rudý aljašský losos Nerka s jemným šlehaným bylinkovým máslem a celozrnným toastem s bazalkovým pestem (120g)
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150 g)
  • DALŠÍ VÝBĚR JÍDEL ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
  • Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou (150 g)

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Neděle

Polévky

Hlavní jídla

  • Filírovaná kouřem ovoněná vepřová panenka v úpravě sous-vide, na salátu z čerstvé zeleniny, dochuceném dresinkem Vinaigrette, bylinkový dip, celozrnný bylinkový toast
  • Šťavnatý uzený vepřový bok, křen, hořčice, chléb ( z naší udírny poctivě uzené na bukovém dřevu )
  • Uzený filet atlantského lososa ( z naší udírny, poctivě uzený bukovým dřevem ) se studeným pyré z cukrového hrášku a čerstvé máty (150 g)

Deserty

  • Tvarohový dort s lesními plody a šlehačkou
  • Horký čokoládový fondant s malinovou omáčkou a šlehačkou
  • Nugátová palačinka s vlašskými ořechy, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
  • Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou (150 g)

Saláty

  • Šopský s balkánským sýrem
  • Okurkový salát

Přejeme Vám dobrou chuť, děkujeme za Vaší návštěvu a projevenou přízeň.
Seznam alergenu je k dispozici u personálu

Start typing and press Enter to search